23.12.2006

Osa 23: Uudenlaista suvussa

kuva
Milo palkkasi remonttimiehet, ja sisustajan. Paljon vei kyllä rahaa, mikä häntä vähän harmitti, mutta kunhan vain hänen rakkaansa olisivat onnellisia. Se oli hänelle tärkeintä.


kuva
Ensimmäinen ihminen, joka astui tähän uuteen ja todella kalliiseen taloon, oli Miracle. Hän oli hyvin innoissaan uudesta talosta.


kuva
Omaksi huoneeksi Miracle valitsi tämän huoneen, koska huoneen värit olivat kauniit, ja huoneesta löytyi myös liesi, pöytä, iso sänky ja leluarkku!


kuva
Seuraavana päivänä Katri halusi vielä ilahduttaa Miraclen elämää, ja ehkä myös vähän omaansakin. Hän vei itsensä ja Miraclen kauneussalonkiin. Hän poistui sieltä tämän näköisenä. Hiukset suoristettiin ja laskettiin alas.


kuva
Miraclesta kuorioitui oikea kaunokainen tuon kauneussalongissa käynnin jälkeen. Hänen hiukset ovattiin, laitettiin piilarit ja vähän meikkiäkin. Myös vanhat vaatteet saivat lähteä, ja uudet tulivat tilalle.


kuva
Myös Milo löysi jotain uutta ja ihanaa itsestään. Hän huomasi että on todella hyvä sytyttämään takkaan tulen.


kuva
Perhettä yritettiin vielä liittää/kasata/liimata/paikata yhteen, ja se onnistui. Tanssiminen oli heistä kaikista kivaa. Jopa kissoista!


kuva
Ruuanlaitto ei vielä ihan onnistunut Miraclelta, mutta kyllä sitä kerkeää vielä harjoittelemaan. Nyt kun hänellä oli oma liesi ja pöytä, niin hän pystyi harjoittelemaan!


kuva
"Milloin me hommataan niitä lapsia? Minä rakastan lapsia ylikaiken!", Katri selitti Milolle ruokapöydässä. Ei sitten Milolla ollut pienet paineet.


kuva
Aika harvalla tuo ikäisellä tytöllä on ikioma tietokone ja vielä ikiomassa huoneessa. Miracle oli todellakin tyttö, joka sai kaiken mitä halusikin.


kuva
"Milo, tai siis isä, mitä te oikein teette? En saa nukuttua kun täältä kuuluu hirveä meteli", Miracle tuli sanomaan, sillä hän halusi nukkua.kuva
Saint kissa kasvoi aikuiseksi, ja se on ihan isäukkonsa Ollien näköinen naamasta katsottuna. Mutta värit se on perinyt äitiltään Nickyltä.


kuva
Jos taloon haluttaisiin pikkuisia kissanpentuja, ilman sukuruttoa (vai mikä sana se on?), niin Katri tarttui puhelimeen ja soitti eläinsuojeluviranomaisille että Jonesin perhe haluaisi adoptoida tyttökissan.kuva
Tälläinen tyttökissa tuli taloon. Sen nimi on Ruusu. Kiva nimi. Milo ryntäsi kissaa vastaan ja ystävystyikin sen kanssa todella nopeasti.


kuva
Koulu luisti kuin suksi pakkasella lumihangessa. Miraclea hymyilytti kunnolla, varmaan ensimmäistä kertaa hänen elämänsä aikana.kuva
Katria taas hymyilytti se että hän huomasi olevansa raskaana. Pikkuruisia olisi tulossa taas taloon.


kuva
Kun taas Milo pääsi lihomaan, onneksi asian saisi korjattua joogaamalla. Ei pitäisi syödä niitä juustoleipiä ihan noin paljon.


kuva
Saint oli eräänlainen ruokatarkastaja. Se tarkkaili Katrin ruoanlaittoa, sitä että Katri ei laita mitään myrkyllistä tai jotain pahaa maustetta ruokaan.


kuva
"Isä, sinä näytät ihan sumupainijalta. Olet läski, LÄSKI!" Miracle ilmeili Milolle. Milon naama meni punaiseksi, ja se tarkoitti että hän kohta olisi todella vihainen. Onneksi Miracle tajusi lopettaa hyvän sään aikana.


kuva
Miracle meni itse punaiseksi kun hän löysi tulevan rakastettunsa. Romeo Monttupuun. Häneen sitten Miracle ihastuikin ensisilmäyksellä. Romeo ei taas ajatellut oikein muuta kuin että milloin pääsisi Miraclea suutelemaan.


kuva
Katrin maha kasvoi taas suuremmaksi. Ei kyllä hirveän suuri.


kuva
Wait kasvoi aikuiseksi kissaksi.kuva
Myös Snow kasvoi. Se ja Wait ovat ihan samannäköiset. Paitsi silmät on eriväriset.


kuva
Iltana kun oli Miracle aika kasvaa teiniksi, hän kiitti Katria.
"Kiitos kun olet ollut maailman ihanin varaäiti"
"Ei mitään, sinun kaitsemisesi on ollut kivaa harjoitusta vauvaani varten", Katri vastasi, ja he halasivat.


kuva
Voi elämä. Miraclesta kasvoi todella kaunis. Harmi vain että hänestä ei voi tulla perijää, sillä perijä on Milo.


kuva
"Mitä sinä teet?! Älä maksa niitä laskuja, ei meillä ole niihin varaa. Olemme kohta köyhiä kuin kirkonrotat, jos sinä ja "äitisi" jatkatte törsaamistä" Milo huusi Miraclelle, kun Miracle meni maksamaan laskut.


kuva
Ihana paikka synnyttää. Vessa. Jossa on likainen kissanhiekkaasti. Siellä kuitenkin käynnistyi Katrin synnytys.


kuva
Blondi? Blondi? Miten on mahdollista. Miten on. En tiedä, mutta kiva tapahtuma, sillä Rogue on ensimmäinen blondi lapsi Jonesin suvussa. Lapsen nimi on siis Rogue Jones.


kuva
Ja mitä tämä on. Milo synnyttää? Täh. Ei kai. Kyllä. Milo on ollut raskaana, eikä vaan lihavana. Uskomatonta.


kuva
Ufoalien lapsi Renee syntyi taloon. Saa nähän minkälainen hänestäkin tulee. Hän on ensimmäinen suvun alien lapsi.


kuva
Ei kai tuo kaikki johdu siitä kun Milo oli yhtenä iltana tähystämässä tähtiä. Ihmettelinkin minne hän yhtäkkiä katosi. Hyvä että asia nyt selvisi.


kuva
Romeon ja Miraclen ensisuudelma. Varavanhempien silmien edessä. Onneksi he olivat hyväksyneet Romeon sukuun.


kuva
Spagetista tuli Miraclelle pakosti mieleen Romea. Johtuu siitä että Romeossa on italialaista verta, ja spagetti on italialaista ja siinä on "verta" ketsuppia.


kuva
"Talossamme on liikaa lapsia ja elukoita. Minä lähden yliopistoon, tulkaa hakemaan minut nyt", sanoi Miracle yliopistolle ja hän lähti ensimmäisellä taksilla yliopistoon veljensä Matthewin seuraksi. Samalla reissulla talosta lähti kissat Saint ja Snow.


kuva
Reneestä kasvoi taapero. Jännittää nähdä millainen hänestä kasvaa. Kysyn kun en tiedä, että jos nyt valitsisin Reneen perijäksi, voisiko hänestä tulla? Siis että onko Renee Milon verisukulainen että hänestä voi tulla perijä? (En osaa selittää)


kuva
Myös Rogue kasvoi. Hän on myös kaunis pikkusiskonsa Reneen tavoin. Hauskaa että he molemmat ovat suvun ensimmäisiä. Renee on ensimmäinen alien ja Rogue on ensimmäinen blondi.Ensijaksossa lasten elämää, millainen Reneestä kasvaa, syntyykö lisää lapsia, häät ja kaikkea muutakin :D Lue uusi jakso. Ja kommenttia saa ilman muuta laittaa, ja kysellä linkitystä!

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana jakso taas :) Blondit hiukset varmaankin periytyivät isoisä Armakselta. :) Mutta juuu, mielenkiintoista odotan innolla uutta jaksoa!

Anonyymi kirjoitti...

Oli tosi hyvä osa :) Miracle on kyllä uskomattoman kaunis! Jatkoa odottelen.

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni alienistavoi tulla perijä, jos se on perijän lapsi?

Nana kirjoitti...

Jee,erittäin mielenkiintoista jatkoa. Alienlapsi Milolta... wou. Odottelen sitten innolla lisää!xD

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sinä voit Reneestä perijän tehdä, tyttöhän on perijän lapsi ja suvun jäsen.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, jatkoa! Tykkään tosi paljon lukea legacyasi. Ja kuten sanottua, alienlapsesta voi tulla perijä, jos hän on perijän lapsi :> Ja etsimäsi sana muuten oli sukurutsaus :D

Anonyymi kirjoitti...

Oho, varmaan aika yllätystä koko Renee. :''D Hei muuten, mistä tämän kuvan : http://i30.photobucket.com/albums/c343/stuck-on/Legacy/23_13.jpg puhelin on ladattu? : >

Anonyymi kirjoitti...

Oih, kuinka Renee on söpö!! Ja kyllähän Roguekin on, en kiellä. Miraclesta olisi pitänyt tulla perijä, nin kauniskin on.. Mutta hyvää joulu sinnekkin!!

Anonyymi kirjoitti...

Tuli muuten vielä mieleen, että kun mustat ja punaiset hiukset "yhdistyvät", tulee vaalea. Serkulleni kävi noin. Älysin sen vasta nyt :D

Rose Rosenttiina Vili Axel Herrasmies kirjoitti...

Testasin joskus itse,jos suvussa on monta mustatukkaista tuleekin yhtäkkiä blondi,eli mustaa on liikaa.